'Hop naar een gezonder en blijer lichaam'

- En neem deze gewoonte levenslang mee! -

Momenteel kan je je niet meer inschrijven voor dit traject. Wens je graag als eerste op de hoogte gehouden te worden van een eventuele volgende editie? Of van nieuwe cursussen en/of online trajecten? Schrijf je dan volledig vrijblijvend in op de wachtlijst.

4 jaar geleden besloot ik om een zelfstandige diëtist te worden na 8,5 jaar gewerkt te hebben als oncologische diëtiste in het ziekenhuis. Dit doe ik voornamelijk door 1-1 consultaties. Hierin merkte ik dat er een enorm grote vraag is naar: "Hoe zorg ik nu voor een gezonder en tevredener lichaam en zorg ik ervoor dat dit een gewoonte word?". De laatste maanden staat mijn agenda enorm druk en ben ik aan het denken gegaan... "Wat kan ik doen om toch, iedereen die dit wens, te kunnen helpen?" en "Hoe kan ik cliënten dat reeds komen nog specifiekere informatie en motivatie geven, bijna dagelijks?". Daarom creëerde ik dit online traject. Nieuwe gewoonten aanleren is niet evident maar stap voor stap lukt dit wel. Ik neem uit mijn consultaties mee dat er een hoge nood is aan tips en trucjes om alles in de praktijk om te zetten en aan te leren. Niet enkel dit... Ook motivatie. En ja hoor 🙂 een gezonder en blijer lichaam heeft zoveel meer energie! Ik deed dit traject reeds in mei-juni 2021 en opnieuw in september-november. Wegens groot enthousiasme langs beide kanten, besloot ik het dit jaar opnieuw te organiseren.

Extra dit jaar! Omdat het de eerste verjaardag is van mijn traject, zet ik het traject in twee vormen om: een DIY (Do It Yourself) versie en een PRO versie. Kijk hieronder wat dit betekenen kan voor jou.

Voel jij je regelmatig ...

 • ... wat energieloos?
 • ... met momenten inspiratieloos?
 • ... onwetend over goed samengestelde maaltijden?
 • ... vastzitten in minder goede gewoonten?
 • ... twijfelen over wat nu nog gezond of ongezond is?
 • ... wel weten hoe en wat maar het nog niet omzet in doen?
b26b0e96-994f-45e3-9ef7-4b934be7b748
IMG_4172_jpg 2

Wil jij ...

 • ... een gezonder en blijer lichaam met meer energie?
 • ... vollenbak gemotiveerd worden om hieraan te werken?
 • ... weten hoe een voedzame maaltijd er uit ziet (jaja heel de dag)?
 • ... gezonde gewoonten aanleren, behouden en sommigen doorbreken?
 • ... trucjes aanleren hoe je beter kan plannen?
 • ... weten hoe je verpakkingen moet interpreteren?
 • ... advies van een erkend en 11 jaar ervaren diëtist (lees: dé specialist in voeding en lichaam)

HEB JIJ "JA" GEANTWOORD OP EEN VAN DEZE VRAGEN? DAN IS DIT TRAJECT EXACT WAT JIJ NODIG HEBT!

Dit enorm waardevolle traject duurt in totaal 12 weken.

Het traject ...

... zal je motiveren om aan je gezonder en blijer lichaam te werken.

... geeft jou zowel theoretisch de motivatie maar vooral ook praktisch zodat jij leert wat jou persoonlijk tot een gezonder en blijer lichaam brengt.

... zal je leren hoe je opnieuw energie zal krijgen.

... zal je, door de verschillende modules, enorm rijk maken aan kennis over voeding, beweging en je persoonlijke zelf.

... zal je uiteindelijk richting een gezonder en blijer lichaam begeleiden.

Dit traject is beschikbaar in twee vormen.

Voor elk wat wils:

21
Online traject 'HOP3'

Concreet bevatten deze trajecten het volgende:

1) 8 modules/lessen

In dit 12 weken traject zal er om de 1 à 2 weken een nieuwe module/les beschikbaar gesteld worden die je zelf op je gemak, en wanneer je zelf wilt/kan, kunt bekijken. Dit zijn video's in combinatie met e-books en opdrachten. Je zal hiervoor een unieke log-in ontvangen meteen na inschrijving. Wat zit er in de modules? Dat kan je hieronder zien.

2) Online oefeningen/opdrachten

Aan elke module worden oefeningen/opdrachten gekoppeld die je online maakt en nadien kan uploaden. In het PRO-traject krijg je hierop feedback van mij via je unieke log-in.

3) Feedback/support groep

Er zal een privé support groep opgericht worden via Facebook waarin alle deelnemers hun vragen, wins, enz kunnen delen alsook zullen er aanmoedigende challenges georganiseerd worden door mij.

4) Live calls

Enkel voor het PRO-traject. In totaal zullen er 5 online groepsgesprekken van telkens ongeveer 1 uur doorheen deze 12 weken plaats vinden. Exacte data zullen onderling afgesproken worden. Hier worden telkens de opdrachten besproken en bepaalde thema's. Dient als extra kennis en ook als extra motivatie deze weken. Moet je hierop aanwezig zijn? Neen. Live komen is altijd leuker en motiverender maar je kan de lives altijd opnieuw achteraf bekijken. Ze worden ten laatste de dag nadien beschikbaar gesteld.

5) Motiverende mails

Er zullen af en toe mails gestuurd worden (niet te veel want er is een support groep) om extra te motiveren en ook telkens er een nieuwe module beschikbaar is.

Er zal met een beperkt aantal plaatsen gewerkt worden aangezien dit, oké wel deels in groep is, maar toch ook individueel. Schrijf je dus zeker tijdig in indien je er graag bij bent.

Een ware boost om aan je blijer en gezonder lichaam te werken!

12 intensieve maar leuke, enorm leerrijke en motiverende weken!

Hoe zullen de modules er uit zien?

Zie ik jou er ook bij? 😀

Welke dranken (5)

Praktische informatie

 • Dit waardevolle traject start op woensdag 20 april en eindigt op dinsdag 12 juli.
 • De online cursus (alle modules, opdrachten, materialen en live opnames) zelf blijft een jaar beschikbaar voor jou.
 • Dit traject gaat volledig online door: via Course-Flow (voor de modules en opdrachten, het gene dat een jaar beschikbaar blijft voor jou) waarvoor je je unieke log-in krijgt meteen na inschrijving. Via Google Meet gaan de live sessies door (moet je niets voor installeren). Via facebook kan je de support groep bekijken of/en aan deelnemen.
 • Kostprijs voor deze trajecten kan je hierboven uitgebreid vinden.
 • Inschrijven kan via de knoppen 'KLIK OP DEZE KNOP OM JE IN TE SCHRIJVEN'. Kiezen in hoeveel keer je graag betaalt, registreren, (heb je een kortingscode kan je die vlak voor betaling invoeren,) online betalen en nadien kan je je meteen inloggen en de eerste welkomstvideo alvast bekijken.

Door mee in te stappen in het traject, ga je akkoord met de voorwaarden. Deze vind je hier.

BETALEN IN 1 KEER OF MET AFBETALING IN 3 KEER?

Om het traject betaalbaar te maken voor iedereen, koos ik er voor dat je ook kan betalen in 3 delen.

Hoe kan je je inschrijven én in 3 delen betalen? Hieronder staan 4 duidelijke knoppen waarop staat in hoeveel delen je graag wilt betalen én welk traject je kiest (DIY of PRO). Druk op de juiste knop en je wordt doorverwezen naar de juiste inschrijfpagina met juiste betaling. Eerst registreren, je eerste deel (of volledige deel) betalen en nadien kan je meteen mijn eerste welkomstboodschap bekijken :D.

Betaal je in 3 delen? Bij inschrijving betaal je het eerste deel. Rond 20 mei zal je tweede bedrag aangerekend worden en rond 20 juni het derde.

Om je in te schrijven voor het PRO-traject (tijdelijk niet beschikbaar):

Om je in te schrijven voor het DIY-traject (tijdelijk niet beschikbaar):

Extra cadeaus!

(Niet meer beschikbaar) Ben jij bij de eerste 10 inschrijvingen? Dan ontvang je een leuke mok van mij als cadeau! Hoe kan je deze bemachtigen? Simpel! Na inschrijving en betaling, contacteer ik je wanneer je bij de eerste 10 bent.

Schrijf je je nu in dan krijg je ook nog een extra werkboek als cadeau (in PDF).

(Niet meer beschikbaar) Schrijf je je in voor woensdag 20 april? Dan krijg je een extra module rond zelfzorg (ter waarde van €39,00 incl.BTW) er gratis bij!

Meest gestelde vragen

Wat zeiden vorige deelnemers?

Ik kijk er naar uit!

Heb je nog bijkomende vragen, twijfels of bemerkingen? Stuur gerust een mail naar [email protected] . Dan praten we er samen over.